WILT U UW

HUIS VERKOPEN

U SLAAGT MET ID MAKELAARS

ID MAKELAARS STAAT
VOOR U KLAAR!

Recht-door-zee! Wanneer u uw huis gaat verkopen is het wel zo fijn om met een partij in zee te gaan die uw woning optimaal onder de aandacht van potentiële kopers brengt. Een partij die u adviseert over een reële vraagprijs, die de bezichtigingen begeleidt en voor u de onderhandelingen voert.

Bij ID Makelaars houden we van een directe, recht-door-zee manier van communiceren. Uw woning brengen wij uitgebreid onder de aandacht van potentieel geïnteresseerden.

Door ons NVM-lidmaatschap staat uw woning ook via www.funda.nl en aanverwante relevante websites te koop. Dit garandeert dat dagelijks tienduizenden bezoekers een kijkje in uw huis kunnen nemen!

Funda is de bekendste en grootste huizenzoeksite met een enorm bereik. Hoe je een woning op Funda zet, bepaalt je bereik. Hoe meer bereik, hoe meer bezichtigingen. Wij weten welke foto’s je het beste als eerst kunt plaatsen en wat voor soort tekst verleidt om verder te lezen. De aanvragen tot bezichtigingen die we via Funda binnenkrijgen, verwerken we en plannen we in.

Woningpresentatie

Hoe je huis gepresenteerd wordt, is cruciaal. Die bekende eerste indruk. We maken hier dus veel werk van. Goede teksten, aansprekende fotografie en we laten plattegronden maken, zodat de belangstellende een goed beeld krijgt van je huis. Een verkoopbord hoort er natuurlijk bij en als je het wilt, kunnen we ook een drone (video’s) voor je inzetten en digitale bezichtigingen doen. Kortom, we maken gebruik van alle mogelijke manieren om jouw huis op een onweerstaanbare manier te presenteren.

Bezichtigingen

Elke bezichtiging nemen wij serieus. Het kunnen immers de kopers van jouw huis zijn. Jij zorgt dat het huis aan kant is en schoon, wij zorgen voor een warm welkom, goede uitleg en bezichtiging waarvan de belangstellenden een warm gevoel krijgen. We kennen alle ins en outs van je huis, waardoor we veel vragen kunnen beantwoorden. Na elke bezichtiging laten we jou weten hoe het ging.

Verkopen

De belangstellende wil je huis kopen en doet een voorstel. Wij adviseren je, jij bepaalt of je ermee instemt. We wijzen je op mogelijkheden, opties en leeuwen en beren op de weg. Wij hebben het contact met de kopers namens jou. Als jullie eruit zijn, maken we de koopovereenkomst op, die jullie en de kopers (meestal) bij de notaris tekenen. Gefeliciteerd! Wij zorgen dat de rest van het proces in goede banen wordt geleid.

Helder!
Verwacht van ons geen opgeblazen verhalen en dito foto’s. We geven graag een heldere, duidelijke beschrijving van uw woning en maken uitnodigende foto’s, die de woning laten zien zoals deze is. Want niemand zit erop te wachten om teleurgesteld te worden. U niet, de potentiële koper niet en wij ook niet.

Meer weten?
Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om bij u thuis langs te komen. Zo maken we kennis met uw woning en met u. Het is belangrijk dat u een goed gevoel bij uw (toekomstige) makelaar heeft. Tijdens deze afspraak lichten wij toe welke vraagprijs wij u adviseren en op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn, inclusief de bijbehorende kosten. Zo komt u later nooit voor verrassingen te staan. Vanzelfsprekend is deze eerste afspraak geheel kosteloos.

  • Directe, recht-door-zee communicatie
  • Dagelijks tienduizenden bezoekers
  • Realistisch beeld van uw woning

WIJ HELPEN JE GRAAG

GRATIS WAARDEBEPALING

BENIEUWD WAT UW WONING WAARD IS?

Overweegt u te verhuizen of bent u benieuwd wat uw woning waard is? Onze makelaars komen graag vrijblijvend langs zodat u direct weet wat u kunt verwachten en wat uw bestedingsruimte is. Ze geven een reële schatting van de waarde van uw woning zodat u weet waar u aan toe bent. Deze vrijblijvende waardebepaling verplicht je tot niets!

waardeschatting in 24 uur
Kantoor-illustratie_IDM-01

Een heldere en duidelijke aanpak

1
EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK
Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om bij u thuis langs te komen. Zo maken we kennis met uw woning en met u. Het is belangrijk dat u een goed gevoel bij uw (toekomstige) makelaar heeft.
2
VERMARKTEN VAN DE WONING
ID Makelaars presenteert jouw woning op de markt door gebruik te maken van diverse promotie-middelen. Hierdoor je jij altijd de juiste aandacht voor jouw woning.
3
OPTIMAAL RESULTAAT
Onze woningexperts zorgen voor een optimale verkoop in het gehele proces en staan naast u in onderhandelingen en verdere begeleiding.
IDMakelaars-16

BENIEUWD NAAR

DE MOGELIJKHEDEN

Wanneer u uw huis gaat verkopen is het wel zo fijn om met een partij in zee te gaan die uw woning optimaal onder de aandacht van potentiële kopers brengt. Een partij die u adviseert over een reële vraagprijs, die de bezichtigingen begeleidt en voor u de onderhandelingen voert.

Bij ID Makelaars houden we van een directe, recht-door-zee manier van communiceren. Uw woning brengen wij uitgebreid onder de aandacht van potentieel geïnteresseerden.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Volg ons op social media

blijf op de hoogte van ons aanbod

FB-logo
Insta-logo

Tevreden opdrachtgevers

DAAR DOEN WE HET VOOR!

funda-review
funda-score-testimonial
whatsapp