Zorgeloos verkopen?

Wij zorgen daarvoor

Soepel verkopen in vijf stappen

Wilt u uw huis verkopen?  Veel hangt af van een goede presentatie van uw woning. Wij helpen u graag met een soepele verkoop.

Dat doen wij als volgt:

 

Intake

Wat biedt uw woning en wat biedt de omgeving? En wat zijn uw wensen en verwachtingen bij de verkoop? Tijdens een intake en een bezichtiging van uw woning nemen we uitgebreid de tijd om dat scherp in beeld te krijgen.

 

Verkoopstrategie

Wat is een reële verkoopprijs? En hoe brengen we uw woning goed onder de aandacht van potentiële kopers? We bespreken de verkoopstrategie met u en spreken af voor welke prijs we uw woning in de markt zetten.

Uw woning presenteren we onder meer op Funda, de drukst bezochte huizensite van Nederland. U bent zo verzekerd van een groot bereik.

 

Presentatie

Hoe we uw huis presenteren, is cruciaal. Die bekende eerste indruk. We maken daar dan ook veel werk van. Denk aan aantrekkelijke foto’s en teksten en overzichtelijke plattegronden.

Een mooie extra mogelijkheid: inzet van een drone voor mooie overzichtsfoto’s vanuit de lucht of digitale bezichtigingen.

Wij zorgen voor een uitnodigende, maar wel realistische presentatie. Dus geen opgeblazen foto’s en dito teksten. We tonen de woning zoals die is. Dit voorkomt teleurstellingen, bij woningzoekenden én bij u.

 

Bezichtigingen en onderhandelingen

Met veel zorg en aandacht begeleiden wij de bezichtigingen en houden wij u op de hoogte van de resultaten.

Gaan kijkers over tot een bod? Een spannend moment! Wij adviseren u en voeren doortastend de onderhandelingen voor u uit.

 

Contractondertekening

Woning verkocht? Dan volgen uiteraard onze hartelijke felicitaties! Maar dat niet alleen. Ook zorgen wij voor de laatste puntjes op de i.

We maken de koopovereenkomst op en lichten die aan u toe. Samen met de koper bepaalt u vervolgens waar de ondertekening plaatsvindt. Dit kan bij de notaris zijn, bij ons op kantoor of bij u thuis.

deskunig

Deskundig advies van ervaren makelaars

thumbs

Goede dienstverlening tegen vast tarief

thuis

Uitstekende presentatie op Funda

Vraag direct een advies gesprek aan

Nieuwsgierig wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Vraag dan ons gratis adviesgesprek aan. Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking. We geven u dan een toelichting op onze diensten en de kosten die daarmee gepaard gaan. Ook laten we u gelijk weten welke vraagprijs wij u adviseren.

 

Goed gevoel bij onze service? Dan volgt snel een afspraak voor onze uitgebreide intake. Geen tijd te verliezen, op naar een plezierige samenwerking en succesvolle verkoop!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,4 op funda

Klanten geven ons gemiddeld een 9,4 op funda

Klanten geven ons gemiddeld

een 9,4 op funda

4.5/5
Een Funda gebruiker
Snelle afhandeling met kennis van zaken. Prettige communicatie.
5/5
Een Funda gebruiker
De makelaar was erg vriendelijk en begreep goed waar ik naar op zoek was.
4.5/5
Een Funda gebruiker
Vanaf moment één hadden wij een goed gevoel bij ID makelaars en dat gevoel is tot het eind gebleven!
5/5
Een Funda gebruiker
Vanaf moment één hadden wij een goed gevoel bij ID makelaars en dat gevoel is tot het eind gebleven!
4.3/5
Dhr. ten Brinke
Snelle afhandeling met kennis van zaken. Prettige communicatie. Bij elke vraag richting het kantoor, werd meteen actie ondernomen en gerapporteerd.
4.2/5
Een Funda gebruiker
Ondanks de verhitte huizenmarkt, met behulp van ID woningmakelaars een mooie starterswoning kunnen bemachtigen