ID MAKELAARS

STAAT VOOR U KLAAR!

Contactgegevens

ID Makelaars B.V.
Soestdijkerstraatweg 27
1213 VR Hilversum

035-6424474
info@idmakelaars.nl

Neem contact met ons op:

Maak kennis met ons topteam

We zijn goed op elkaar ingespeeld, vertalen uw wensen in daden en vallen op door een hoog slagingspercentage voor onze klanten. ID Makelaars biedt een unieke, verfrissende kijk op onroerend goed. Ervaar het zelf!

Jeroen Eylers

Directeur / Makelaar NVM

Jeroen Kip

Directeur / Vastgoedspecialist

Tess Patterer

Vastgoedspecialist

Kayleigh van Kolck

Office manager

Joke Biesheuvel

Office manager

Contact

ID MAKELAARS is een jong, enthousiast, gedreven Full-service makelaarskantoor. Met onze jarenlange ervaring kennen wij de regio als geen ander. Van Hilversum, ’t Gooi en Wijdemeren wij blijven onszelf uitdagen en zorgen ervoor dat we dagelijks op de hoogte zijn van de ins en outs van de woningmarkt. Geen huis is hetzelfde maar dat geldt ook voor elke verkoper en koper.

Dat maakt ons werk zo leuk!

Wilt u verkopen?

Wij zorgen voor goede presentatie, effectieve promotie, heldere communicatie en slimme onderhandelingen. Zodat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt, zonder dat dit ten koste gaat van alle andere belangrijke zaken in je leven. Wij van ID MAKELAARS nemen alles uit handen!

Wilt u kopen?

We begeleiden jou in je zoektocht naar een huis in Hilversum of omstreken. Om je goed te kunnen helpen maken we gebruik van ons slimme online zoeksysteem Move. Je krijgt dagelijks een overzicht van passende huizen en je hebt direct inzicht in de match met de plus- en minpunten. Op basis daarvan kunnen we bezichtigingen gaan inplannen zodat we een steeds beter beeld krijgen van jouw droomhuis. En we zoeken door tot het moment dat we die kunnen selecteren en aankopen.

whatsapp