Met onze knowhow vindt u uw droomhuis

Doeltreffend op huizenjacht in vier stappen

U zoekt een huis. Niet zomaar een huis, maar een huis dat bij u past. Bij deze spannende zoektocht helpen wij u graag. Wij zorgen dat wij u goed leren kennen en de juiste match maken.

Dat doen wij als volgt:

 

1. Intake

Altijd starten wij met een uitgebreide intake. Wat zijn precies uw wensen? Denk aan zaken als de gewenste prijsklasse en de locatie en grootte van het huis. Ook heeft u wellicht voorkeur voor een bouwjaar. Een andere belangrijke vraag is of u een kluswoning zoekt of juist een huis wilt dat al helemaal af is.

 

Wij beloven u een leuk gesprek, waarin we goed doorvragen naar uw behoeften. U kunt dan aan ons ook al uw vragen stellen. Graag vertellen we u hoe bijvoorbeeld een bezichtiging of het bieden op een huis in zijn werk gaat.

 

Is alles besproken? Dan stropen wij direct de mouwen op voor een doeltreffende zoektocht.

 

2. Voorstel woningen
In ons netwerk speuren wij voor u naar geschikte woningen. Komt een huis net beschikbaar, dan zijn wij daar snel van op de hoogte en hoort u direct van ons.

Op deze website vindt u ook ons eigen grote aanbod aan woningen. Heeft u interesse in een woning uit het aanbod van ID Makelaars? Dan laten wij u uiteraard graag de woning zien, maar kunnen wij niet uw aankopend makelaar zijn.

 

3. Bouwkundig en juridisch advies
Wilt u een huis bezichtigen? Wij organiseren dat en gaan met u mee voor advies.

Veel mensen laten zich bij een bezichtiging al snel leiden door emoties. Wij begrijpen dat als geen ander. Bij zo’n belangrijke aankoop wilt u echter zeker weten dat u de juiste beslissing neemt. Daarom is het goed dat u een makelaar van ons kantoor bij zich heeft. Die zet u weer met beide benen op de grond.

Scherp kijken wij met u mee naar alle plussen en minnen. Hoe zit het bijvoorbeeld met bestemmingsplannen in de buurt? Is de bodem niet verontreinigd? Zijn er zaken waar u rekening mee moet houden bij verbouwplannen? Wij weten wat er speelt in de regio en voorzien u goed van advies.

 

4. Onderhandelingen
Overweegt u een bod? Een spannend moment! Wij adviseren u en voeren doortastend de onderhandelingen voor u uit.

Voor de een is de speurtocht gemakkelijker dan voor de ander. Maar één ding is zeker, met onze hulp maakt u uw zoektocht nog vele malen gemakkelijker. Op naar een fantastisch huis en heel veel jaren woonplezier.

Waarom aankopen via ID Makelaars?

deskunig

Deskundig advies van ervaren makelaars

thumbs

Goede dienstverlening tegen vast tarief

thuis

Uitstekend op de hoogte van wat er speelt in de regio

Kantoor illustratie IDM 01

Uw droomhuis bestaat.
logo icon Makelaars vindt het

U zoekt een huis. Niet zomaar een huis, maar een huis dat bij u past. U bent op zoek naar het juiste gevoel wanneer u voor de eerste keer een huis binnenkomt. Veel mensen laten zich bij het kopen van een huis al snel leiden door emoties. ID Makelaars begrijpt dit als geen ander, maar is de juiste partij die u weer met beide benen op de grond zet.

Onze specialisten staan voor u klaar

De makelaars van ons kantoor kennen alle ins en outs van bouwkundige en juridische aspecten, en dat is precies wat u nodig heeft wanneer u op het punt staat om de belangrijkste koop van uw leven te doen. Daarnaast kennen onze makelaars ’t Gooi en Vechtstreek als hun broekzak, en weten daarom exact wat er speelt binnen de regio. Heeft u te maken met omgevingsfactoren, of bijvoorbeeld bodemverontreiniging? Een goed ID, zo’n adviseur die meedenkt en u helpt de juiste beslissing te nemen.

Vraag direct een adviesgesprek aan

Nieuwsgierig wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Vraag dan ons gratis adviesgesprek aan. Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking. We geven u dan een toelichting op onze diensten en de kosten die daarmee gepaard gaan.

Goed gevoel bij onze service? Dan volgt snel een afspraak voor onze uitgebreide intake. Geen tijd te verliezen, op naar een plezierige samenwerking en succesvolle aankoop!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,4 op funda

Klanten geven ons gemiddeld een 9,4 op funda

Klanten geven ons gemiddeld

een 9,4 op funda

4.5/5
Een Funda gebruiker
Snelle afhandeling met kennis van zaken. Prettige communicatie.
5/5
Een Funda gebruiker
De makelaar was erg vriendelijk en begreep goed waar ik naar op zoek was.
4.5/5
Een Funda gebruiker
Vanaf moment één hadden wij een goed gevoel bij ID makelaars en dat gevoel is tot het eind gebleven!
5/5
Een Funda gebruiker
Vanaf moment één hadden wij een goed gevoel bij ID makelaars en dat gevoel is tot het eind gebleven!
4.3/5
Dhr. ten Brinke
Snelle afhandeling met kennis van zaken. Prettige communicatie. Bij elke vraag richting het kantoor, werd meteen actie ondernomen en gerapporteerd.
4.2/5
Een Funda gebruiker
Ondanks de verhitte huizenmarkt, met behulp van ID woningmakelaars een mooie starterswoning kunnen bemachtigen