WILT U UW

HUIS LATEN TAXEREN

U SLAAGT MET ID MAKELAARS

U wilt een taxatie?

Schakel de hulp van een Taxateur van ons kantoor in Hilversum in
ID Makelaars heeft altijd een onafhankelijk, discreet en vakkundig taxateur in en rondom Hilversum. Onze taxateurs bepalen op uw verzoek de waarde van uw woning, kantoor of bedrijfspand. Deze specialistische tak binnen de makelaardij voeren wij gecertificeerd en zeer deskundig uit. Onze taxateurs meten en inspecteren uw onroerend goed nauwgezet. Zo wordt altijd het beste resultaat behaald.

Schakel de hulp in van een professionele taxateur van ons kantoor in Hilversum
ID Makelaar heeft een unieke en verfrissende kijk op ontroerend goed. Onze professionele medewerkers bieden u graag de hulp die u nodig heeft. Een taxateur van ons kantoor in Hilversum adviseert u over een reële verkoopprijs van uw woning. Hierbij wordt natuurlijk naar uw wensen en de staat en ligging van uw pand gekeken. Wanneer u ons inschakelt, ontvang u gegarandeerd deskundig advies.

Ervaar de beste service op maat
Onze ervaren medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld en vertalen uw wensen in concrete daden. Niet voor niets vallen wij op door het hoge slagingspercentage voor onze klanten. Wilt u meer weten over de diensten die wij leveren? Of wilt u een afspraak maken met een taxateur van ons kantoor in Hilversum? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor door te bellen naar 035 – 642 44 74 of stuur een e-mail naar info@idmakelaars.nl.

  • Directe, recht-door-zee communicatie
  • Dagelijks tienduizenden bezoekers
  • Realistisch beeld van uw woning

WIJ HELPEN JE GRAAG

GRATIS WAARDEBEPALING

BENIEUWD WAT UW WONING WAARD IS?

Overweegt u te verhuizen of bent u benieuwd wat uw woning waard is? Onze makelaars komen graag vrijblijvend langs zodat u direct weet wat u kunt verwachten en wat uw bestedingsruimte is. Ze geven een reële schatting van de waarde van uw woning zodat u weet waar u aan toe bent. Deze vrijblijvende waardebepaling verplicht je tot niets!

waardeschatting in 24 uur
Kantoor-illustratie_IDM-01

Een heldere en duidelijke aanpak

1
EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK
Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om bij u thuis langs te komen. Zo maken we kennis met uw woning en met u. Het is belangrijk dat u een goed gevoel bij uw (toekomstige) makelaar heeft.
2
VERMARKTEN VAN DE WONING
ID Makelaars presenteert jouw woning op de markt door gebruik te maken van diverse promotie-middelen. Hierdoor je jij altijd de juiste aandacht voor jouw woning.
3
OPTIMAAL RESULTAAT
Onze woningexperts zorgen voor een optimale verkoop in het gehele proces en staan naast u in onderhandelingen en verdere begeleiding.
IDMakelaars-23

BENIEUWD NAAR

DE MOGELIJKHEDEN

Wanneer u uw huis gaat verkopen is het wel zo fijn om met een partij in zee te gaan die uw woning optimaal onder de aandacht van potentiële kopers brengt. Een partij die u adviseert over een reële vraagprijs, die de bezichtigingen begeleidt en voor u de onderhandelingen voert.

Bij ID Makelaars houden we van een directe, recht-door-zee manier van communiceren. Uw woning brengen wij uitgebreid onder de aandacht van potentieel geïnteresseerden.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Volg ons op social media

blijf op de hoogte van ons aanbod

FB-logo
Insta-logo

Tevreden opdrachtgevers

DAAR DOEN WE HET VOOR!

funda-review
funda-score-testimonial

VEEL GESTELDEN VRAGEN OVER HET LATEN TAXEREN VAN EEN WONING

Categorie: Taxeren

Antwoord hier…

whatsapp