Mijn favorieten

Ons Team

Ons Topteam.
Werkend in úw belang!
We zijn goed op elkaar ingespeeld, vertalen uw wensen in daden en vallen op door een hoog slagingspercentage voor onze klanten.
ID Makelaars biedt een unieke, verfrissende kijk op onroerend goed. Ervaar het zelf! Eén telefoontje of e-mail van uw zijde en een vrijblijvende afspraak is snel gemaakt. Dus, wat let u?

Maak hieronder kennis met ons topteam.
 

Jeroen Eylers KRMT
Handelstalent bij uitstek met een grote passie voor de woningmarkt. Weet met zijn enthousiasme velen te prikkelen en is een communicatiedier in hart en nieren. Maakt er graag een sport van om de juiste bewoner aan de juiste woning te koppelen.

 
Piet van Schelven
Veelzijdige onroerend goed adviseur in de woning- bedrijfs- en beleggingsmakelaardij. Beschikt over een flinke dosis ervaring en een indrukwekkend netwerk. Gaat geen uitdaging uit de weg.
 

Kleis Kooistra MScRE
Is met zijn universitaire studie Vastgoedkunde als achtergrond, ruim 14 jaar ervaring in de woningmakelaardij en een flinke dosis enthousiasme zeker een kennismaking waard.
 

Jeroen Kip
Jonge enthousiaste, leergierige en ambitieuze collega die op een service gerichte wijze de klanten begeleid.

 

Neeltje Zwartepoorte
Verzorgt op de back office o.a. de teksten en aanmeldingen van nieuwe panden, coördineert reclame-/marketing- en PR-zaken, maakt brochures en raampresentaties en is aanspreekpunt voor vele klanten.  

 

Erwin Timmer
Bemant de front office van ID Makelaars en is het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. Ervaren, energiek, snel reagerend, efficiënt en van alle ins en outs op de hoogte van zowel klant als collega.

 

 

ID Woningmakelaars

Soestdijkerstraatweg 27
1213 VR Hilversum
T. 035 - 642 44 74
info@idmakelaars.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring