Mijn favorieten

Open Huis
Bij ID Makelaars is het (bijna) iedere maand Open Huizen Dag!
 

Vanuit de NVM wordt tweemaal per jaar een landelijke Open Huizen Dag georganiseerd; eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Vanzelfsprekend neemt ook ID Makelaars deel aan deze drukbezochte dagen. Tijdens deze Open Huizen Dag kunt u als potentiële koper de huizen bezoeken die perfect aansluiten bij uw wensen. Wij voorzien u graag van professioneel advies, zodat u uw droomhuis in een mum van tijd gevonden heeft.

Bezoek de Open Huizen Dag en vindt uw droomhuis

Naast de landelijke Open Huizen Dag organiseren wij in alle overige maanden van het jaar eenmaal per maand op zaterdag een eigen Open Huizen Dag, de ‘IDKijk!dag’ genoemd. Huizenzoekers kunnen op deze dagen vrijblijvend bij de deelnemende woningen binnenlopen. Wij begrijpen dat u niet zomaar op zoek bent naar een woning, maar een huis zoekt dat echt bij u past. Onze makelaars beschikken over de nodige kennis van bouwkundige en juridische aspecten. Zo kunnen ze u voorzien van deskundig advies en wordt het beste resultaat behaald.

Bezoek een Open Huizen Dag

Hieronder vindt u een overzicht van alle Open Huizen Dagen in 2019. Ook staan hier de verschillende IDKijk! dagen in. Wilt u het liefste eerst persoonlijk kennismaken met onze makelaars? Neem contact met ons op en plan een vrijblijvende kennismaking in. Dan bespreken wij graag met u de verschillende mogelijkheden. U kunt ons bereiken door te bellen naar 035 - 642 44 74 of stuur een e-mail naar info@idmakelaars.nl.

Klik voor deelnemers van het eerstvolgende open huis hier: deelnemende panden.


­
Data
Zaterdag 9 februari – IDKijkdag
Zaterdag 30 maart – NVM Open Huizen Dag
Zaterdag 11 mei – ID Kijkdag
Zaterdag 8 juni – IDKijkdag
Zaterdag 6 juli – IDKijkdag
Zaterdag 31 augustus – IDKijkdag
Zaterdag 5 oktober – NVM Open Huizen Dag
Zaterdag 9 november – IDKijkdag
Zaterdag 14 december - IDKijkdag

De IDKijk!Dagen zijn van 11.00 tot 14.00 uur.
De landelijke NVM Open Huizen Dagen zijn van 11.00 tot 15.00 uur.­


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woning van de maand