Mijn favorieten

Diensten

U wilt uw huis verkopen?
U slaagt met ID Makelaars
ID Makelaars bepaalt samen met u hoe u de woning wilt presenteren aan de potentiele kopers op de woningmarkt.
 

ID Makelaars staat voor u klaar!

Recht-door-zee! Wanneer u uw huis gaat verkopen is het wel zo fijn om met een partij in zee te gaan die uw woning optimaal onder de aandacht van potentiële kopers brengt. Een partij die u adviseert over een reële vraagprijs, die de bezichtigingen begeleidt en voor u de onderhandelingen voert. Bij ID Makelaars houden we van een directe, recht-door-zee manier van communiceren. Uw woning brengen wij uitgebreid onder de aandacht van potentieel geïnteresseerden. Onze website en divers promotiemateriaal, waaronder professionele brochures, zijn hiervoor uitstekende communicatiemiddelen. Door ons NVM-lidmaatschap staat uw woning ook via www.funda.nl en aanverwante relevante websites te koop. Dit garandeert dat dagelijks tienduizenden bezoekers een kijkje in uw huis kunnen nemen!
 

Helder!

Verwacht van ons geen opgeblazen verhalen en dito foto's. We geven graag een heldere, duidelijke beschrijving van uw woning en maken uitnodigende foto's, die de woning laten zien zoals deze is. Want niemand zit erop te wachten om teleurgesteld te worden. U niet, de potentiële koper niet en wij ook niet.
 

Meer weten?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om bij u thuis langs te komen. Zo maken we kennis met uw woning en met u. Het is belangrijk dat u een goed gevoel bij uw (toekomstige) makelaar heeft. Tijdens deze afspraak lichten wij toe welke vraagprijs wij u adviseren en op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn, inclusief de bijbehorende kosten. Zo komt u later nooit voor verrassingen te staan. Vanzelfsprekend is deze eerste afspraak geheel kosteloos.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring