Mijn favorieten

U wilt een taxatie?
Schakel de hulp van een Taxateur van ons kantoor in Hilversum in

ID Makelaars heeft altijd een onafhankelijk, discreet en vakkundig taxateur in en rondom Hilversum. Onze taxateurs bepalen op uw verzoek de waarde van uw woning, kantoor of bedrijfspand. Deze specialistische tak binnen de makelaardij voeren wij gecertificeerd en zeer deskundig uit. Onze taxateurs meten en inspecteren uw onroerend goed nauwgezet. Zo wordt altijd het beste resultaat behaald.

Schakel de hulp in van een professionele taxateur van ons kantoor in Hilversum

ID Makelaar heeft een unieke en verfrissende kijk op ontroerend goed. Onze professionele medewerkers bieden u graag de hulp die u nodig heeft. Een taxateur van ons kantoor in Hilversum adviseert u over een reële verkoopprijs van uw woning. Hierbij wordt natuurlijk naar uw wensen en de staat en ligging van uw pand gekeken. Wanneer u ons inschakelt, ontvang u gegarandeerd deskundig advies.

Ervaar de beste service op maat

Onze ervaren medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld en vertalen uw wensen in concrete daden. Niet voor niets vallen wij op door het hoge slagingspercentage voor onze klanten. Wilt u meer weten over de diensten die wij leveren? Of wilt u een afspraak maken met een taxateur van ons kantoor in Hilversum? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor door te bellen naar 035 - 642 44 74 of stuur een e-mail naar info@idmakelaars.nl.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring