Mijn favorieten

U zoekt een nieuwe woning?
Start uw zoektocht bij ID Makelaars
ID Makelaars neemt professioneel het voortouw in de zoektocht naar het huis dat bij u past. En wij beloven u: met ID Makelaars staat zoeken gelijk aan vinden.
Voor de een zal deze speurtocht gemakkelijker zijn dan voor de ander. Maar één ding staat vast: met de kennis, ervaring en het netwerk van ID Makelaars weet u zeker dat alles uit de kast wordt gehaald om uw droomhuis te vinden. Laat ID Makelaars u daarom helpen bij uw aankoop in Hilversum of wijde omgeving.
 

Uw droomhuis bestaat. ID Makelaars vindt het

U zoekt een huis. Niet zomaar een huis, maar een huis dat bij u past. U bent op zoek naar het juiste gevoel dat u wilt hebben wanneer u voor de eerste keer een huis binnenkomt. Veel mensen laten zich bij het kopen van een huis al snel leiden door emoties. ID Makelaars begrijpt dit als geen ander, maar is de juiste partij die u weer met beide benen op de grond zet.

De makelaars van ons kantoor kennen alle ins en outs van bouwkundige en juridische aspecten, en dat is precies wat u nodig heeft wanneer u op het punt staat om wellicht de belangrijkste koop van uw leven te doen. Daarnaast kennen onze woonspecialisten 't Gooi en Vechtstreek als hun broekzak, en weten daarom exact wat er speelt binnen de regio. Hoe zit het bijvoorbeeld met bestemmingsplannen in de buurt? Heeft u te maken met omgevingsfactoren, of bijvoorbeeld bodemverontreiniging? Een goed id, zo'n adviseur die meedenkt en u helpt de juiste beslissing te nemen.
 

Vooraan in de rij

Op deze website vindt u het uitgebreide huizenaanbod van ID Makelaars. Wilt u er zeker van zijn dat u uw huis niet nèt misloopt? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek, waarin we uw wensen en eisen op een rijtje zetten en het actuele aanbod bekijken.
 

Nieuwsgierig geworden?

Bel, mail of beter nog: kom eens langs voor een kop koffie op ons kantoor in Hilversum. Wij bieden u voor verkoop, aankoop en taxaties de nodige inspiratie in ons sfeervolle en gemakkelijk bereikbare pand van ID Makelaars in Hilversum.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring