WILT U EEN

HUIS AANKOPEN

U SLAAGT MET ID MAKELAARS

U zoekt een nieuwe woning?

Start uw zoektocht bij ID Makelaars

ID Makelaars neemt professioneel het voortouw in de zoektocht naar het huis dat bij u past. En wij beloven u: met ID Makelaars staat zoeken gelijk aan vinden. Voor de een zal deze speurtocht gemakkelijker zijn dan voor de ander. Maar één ding staat vast: met de kennis, ervaring en het netwerk van ID Makelaars weet u zeker dat alles uit de kast wordt gehaald om uw droomhuis te vinden. Laat ID Makelaars u daarom helpen bij uw aankoop in Hilversum of wijde omgeving.

 

Uw droomhuis bestaat.
ID Makelaars vindt het

U zoekt een huis. Niet zomaar een huis, maar een huis dat bij u past. U bent op zoek naar het juiste gevoel dat u wilt hebben wanneer u voor de eerste keer een huis binnenkomt. Veel mensen laten zich bij het kopen van een huis al snel leiden door emoties. ID Makelaars begrijpt dit als geen ander, maar is de juiste partij die u weer met beide benen op de grond zet.

De makelaars van ons kantoor kennen alle ins en outs van bouwkundige en juridische aspecten, en dat is precies wat u nodig heeft wanneer u op het punt staat om wellicht de belangrijkste koop van uw leven te doen. Daarnaast kennen onze woonspecialisten ’t Gooi en Vechtstreek als hun broekzak, en weten daarom exact wat er speelt binnen de regio. Hoe zit het bijvoorbeeld met bestemmingsplannen in de buurt? Heeft u te maken met omgevingsfactoren, of bijvoorbeeld bodemverontreiniging? Een goed id, zo’n adviseur die meedenkt en u helpt de juiste beslissing te nemen.

Vooraan in de rij
Op deze website vindt u het uitgebreide huizenaanbod van ID Makelaars. Wilt u er zeker van zijn dat u uw huis niet nèt misloopt? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek, waarin we uw wensen en eisen op een rijtje zetten en het actuele aanbod bekijken.

Nieuwsgierig geworden?
Bel, mail of beter nog: kom eens langs voor een kop koffie op ons kantoor in Hilversum. Wij bieden u voor verkoop, aankoop en taxaties de nodige inspiratie in ons sfeervolle en gemakkelijk bereikbare pand van ID Makelaars in Hilversum.

  • Directe, recht-door-zee communicatie
  • Dagelijks tienduizenden bezoekers
  • Realistisch beeld van uw woning
ADVIESGESPREK AANVRAGEN

WIJ HELPEN JE GRAAG

GRATIS WAARDEBEPALING

BENIEUWD WAT UW WONING WAARD IS?

Overweegt u te verhuizen of bent u benieuwd wat uw woning waard is? Onze makelaars komen graag vrijblijvend langs zodat u direct weet wat u kunt verwachten en wat uw bestedingsruimte is. Ze geven een reële schatting van de waarde van uw woning zodat u weet waar u aan toe bent. Deze vrijblijvende waardebepaling verplicht je tot niets!

waardeschatting in 24 uur
Kantoor-illustratie_IDM-01

Een heldere en duidelijke aanpak

1
EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK
Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om bij u thuis langs te komen. Zo maken we kennis met uw woning en met u. Het is belangrijk dat u een goed gevoel bij uw (toekomstige) makelaar heeft.
2
VERMARKTEN VAN DE WONING
ID Makelaars presenteert jouw woning op de markt door gebruik te maken van diverse promotie-middelen. Hierdoor je jij altijd de juiste aandacht voor jouw woning.
3
OPTIMAAL RESULTAAT
Onze woningexperts zorgen voor een optimale verkoop in het gehele proces en staan naast u in onderhandelingen en verdere begeleiding.
IDMakelaars-20

BENIEUWD NAAR

DE MOGELIJKHEDEN

Wanneer u uw huis gaat verkopen is het wel zo fijn om met een partij in zee te gaan die uw woning optimaal onder de aandacht van potentiële kopers brengt. Een partij die u adviseert over een reële vraagprijs, die de bezichtigingen begeleidt en voor u de onderhandelingen voert.

Bij ID Makelaars houden we van een directe, recht-door-zee manier van communiceren. Uw woning brengen wij uitgebreid onder de aandacht van potentieel geïnteresseerden.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Volg ons op social media

blijf op de hoogte van ons aanbod

FB-logo
Insta-logo

Tevreden opdrachtgevers

DAAR DOEN WE HET VOOR!

funda-review
funda-score-testimonial
whatsapp