1241 NC KORTENHOEF
Zuwe 21-A
€ 695.000,- k.k.
Beschrijving
*** BOUWKAVEL*** Schitterende kavel voor het realiseren van uw eigen vrijstaande villa van ca. 226 m² (netto vloeroppervlak, 286 m² bruto) op een riant perceel van ca. 1.410 m² gelegen op een zeer groene locatie aan een B weg doch uitvalsweg (Vreelandseweg N201) direct in de buurt bereikt waardoor u binnen 20 autominuten grote steden als Amsterdam en Utrecht kunt bereiken. LOCATIE De locatie is ideaal voor mensen die centraal in het land willen wonen
Lees verder
Kenmerken
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte1410 m²
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Meer kenmerken

Beschrijving

*** BOUWKAVEL***

Schitterende kavel voor het realiseren van uw eigen vrijstaande villa van ca. 226 m² (netto vloeroppervlak, 286 m² bruto) op een riant perceel van ca. 1.410 m² gelegen op een zeer groene locatie aan een B weg doch uitvalsweg (Vreelandseweg N201) direct in de buurt bereikt waardoor u binnen 20 autominuten grote steden als Amsterdam en Utrecht kunt bereiken.

LOCATIE
De locatie is ideaal voor mensen die centraal in het land willen wonen maar water en natuur tevens als belangrijke woonwens hebben. Het nabijgelegen Kortenhoef is een gemoedelijk dorp gelegen midden in het groen met diverse winkelfaciliteiten zoals twee goede supermarkten, restaurants, een dorpscafé, sporthal, speeltuin en enkele basisscholen. Vlak nabij de kavel bevindt zich jachthaven Ottenhome direct aan de Plas met tevens haar gezellige restaurant. Verschillende middelbare scholen liggen op fietsafstand in Hilversum.

HET ONTWERP
In het gemaakte ontwerp is maximaal gebruik gemaakt van het bouwvlak van het hoofd-/ en bijgebouw zodat er een bruto vloeroppervlak ontstaat van 286 m2 en een netto vloeroppervlak van 226 m2.

De indeling op de verdieping is zodanig dat de voorkamer gesplitst kan worden in twee slaapkamers zodat er in totaal drie slaapkamers te realiseren zijn op de verdieping. Eventueel met eigen kleine badkamer.
Gecombineerd met een ruime woonkamer, prachtige eetkeuken met veranda, kantoor met eigen entree (praktijk aan huis of om te bouwen tot slaapkamer in het kader van levensloopbestendig bouwen) en grote garage voldoende ruimte ondanks de beperkingen uit het bestemmingsplan.

Naast de woning is het nog mogelijk om circa 20 m2 extra te bebouwen of bijvoorbeeld de garage 20 m2 groter te maken.

Aanwezig zijn:
• Sonderingsrapport
• Bodemrapport
• Schetsontwerp met uitgangspunten
• Voorlopig ontwerp met goedgekeurd vooroverleg gemeente Wijdemeren (zonder vergunningsvrije toevoegingen)
• Prijs is exclusief de bouw van het huis

OVERIGE INFORMATIE
Koper is niet verplicht het huidige ontwerp te bouwen, het staat koper vrij om een andere villa te laten ontwerpen.
Uitgebreide informatie is via ons kantoor beschikbaar.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Zuwe
Huisnummer
21-A
Postcode
1241 NC
Stad
KORTENHOEF

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 695.000
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
1 jaar, 1 maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1410 m²

Energie

Label
Niet beschikbaar

Buitenruimte

Ligging
beschutte ligging

Media

whatsapp

GRATIS WAARDEBEPALING

BENIEUWD WAT UW WONING WAARD IS?

We zijn goed op elkaar ingespeeld, vertalen uw wensen in daden en vallen op door een hoog slagingspercentage voor onze klanten. ID Makelaars biedt een unieke, verfrissende kijk op onroerend goed. Ervaar het zelf!

waardeschatting in 24 uur
Kantoor-illustratie_IDM-01