Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Loosdrecht 1231 LW

Nieuwbouw Het Kompas Loosdrecht fase 2

1231 LW Loosdrecht

Omschrijving

OPEN HUIS - ZATERDAG 30 MAART VAN 10.00 TOT 16.00 UUR - BIJ ID MAKELAARS, SOESTDIJKERSTRAATWEG 27 TE HILVERSUM
Wij zitten die dag voor u klaar om u te verwelkomen met een overheerlijk kopje Italiaanse koffie en iets lekkers uit de foodtruck! U bent van harte welkom!


Het Kompas te Loosdrecht: nieuwbouw wonen aan de 1e Plas met ligplaats in de...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 699.000,- tot € 1.295.000,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 451 m³ t/m 606 m³ Start Verkoop 01-03-2019 Aantal kavels 6 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

OPEN HUIS - ZATERDAG 30 MAART VAN 10.00 TOT 16.00 UUR - BIJ ID MAKELAARS, SOESTDIJKERSTRAATWEG 27 TE HILVERSUM
Wij zitten die dag voor u klaar om u te verwelkomen met een overheerlijk kopje Italiaanse koffie en iets lekkers uit de foodtruck! U bent van harte welkom!


Het Kompas te Loosdrecht: nieuwbouw wonen aan de 1e Plas met ligplaats in de jachthaven!

1e fase: VERKOCHT !
De 1e fase van Het Kompas Loosdrecht, bestaande uit 28 luxe villa’s en 4 lodge appartementen is reeds geheel verkocht en wordt voorjaar/zomer 2019 opgeleverd.

2e fase: TE KOOP
De 2e fase van Het Kompas Loosdrecht bestaat uit een appartementencomplex met 3 riante havenappartementen op de 1e verdieping en 2 Penthouses op de 2e verdieping. Deze beschikken alle over een ruim op het Zuiden gelegen terras met fraai uitzicht op de eigen jachthaven en de 1e Plas. De 2 royale rietgedekte villa’s grenzen ook direct aan de jachthaven en beschikken over een eigen privé haven en een boothuis. (Villa 2 verkocht)

Locatie
Het Kompas Loosdrecht ligt op een werkelijk unieke locatie in het midden van het land, in de gemeente Wijdemeren in het bekende dorp Oud Loosdrecht met zijn vele jachthavens en horecagelegenheden. De ligging is zeer centraal; Amsterdam/Schiphol en Utrecht zijn binnen 30 auto minuten bereikbaar, terwijl ook diverse gezellige dorpen als Breukelen, Hilversum en Bussum goed bereikbaar zijn. Naast de Loosdrechtse Plassen en de Vuntusplas kan je heerlijk varen over de schitterende rivier de Vecht van waaruit u richting Amsterdam of Utrecht vaart.

Het complex
Op de begane grond van het appartementencomplex bevindt zich het restaurant met daarnaast de privé entree met lift naar de 5 appartementen. Alle appartementen beschikken over 2 parkeerplaatsen, 1 grote ligplaats (meerprijs € 25.000,-) in de jachthaven en een prive berging op de begane grond. De perfect op de zon gelegen terrassen zijn allemaal gesitueerd op het Zuiden en hebben een werkelijk schitterend uitzicht.

3 Luxe Havenappartementen (1e verdieping)
Appartement 1 en 3 beschikken over een riante woonkamer met open keuken, 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een aparte toiletruimte. Eén van de badkamers grenst aan de masterbedroom en beschikt over een ligbad, separate inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. De 2e badkamer is voorzien van een douche en een dubbele wastafel.
Appartement 2 is verdeeld over 2 verdiepingen met op de 1e verdieping een riante living met open keuken. Op de 2e verdieping zijn de 2 slaapkamers van het appartement gesitueerd met ieder een eigen badkamer.
Alle appartementen hebben een eigen terras op het Zuiden met zicht op de jachthaven.

2 Penthouses (2e verdieping)
De schitterende penthouses zijn werkelijk uniek en hebben een royale living met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een wasruimte annex berging.
Beide penthouses hebben een riant terras op het Zuiden met een vrij uitzicht op de jachthaven en de 1e Plas.

Rietgedekte villa’s
In de 2e fase realiseren we tevens 2 royale, rietgedekte villa’s met privé haven. De villa’s hebben een woonoppervlakte van ca. 220 m² en beschikken over 2 privé parkeerplaatsen, een terras met aanlegsteiger en een eigen boothuis.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 699.000,- - € 1.295.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 451 m³ t/m 606 m³ Start Verkoop 01-03-2019 Aantal kavels 6 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Appartement, Woonhuis
 • Te koop
   in Loosdrecht 1231 LW
  Prijs € 799.000,- tot € 819.000,- Status Beschikbaar
  Havenappartement
  Bekijk bouwnrs.
 • Te koop
   in Loosdrecht 1231 LW
  Prijs € 699.000,- tot € 699.000,- Status Beschikbaar
  Havenappartement maisonnette
  Bekijk bouwnrs.
 • Verkocht
   in Loosdrecht 1231 LW
  Prijs € 897.000,- tot € 897.000,- Status Verkocht
  Penthouse
  Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.