Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Loosdrecht 1231 NX

Wonen aan de Horndijk

1231 NX Loosdrecht

Omschrijving

Op een schitterende locatie, direct aan de Vuntusplas worden aan de Horndijk te Loosdrecht twee prachtige vrijstaande villa’s met eigen aanlegsteiger gerealiseerd. De villa’s sluiten naadloos aan bij de bestaande bebouwing aan de Horndijk. In vrijwel alle vertrekken zal het omliggende water het decor vormen; aan de wegzijde is er de rustige Loenderveensche Plas en aan de achterzijde de Vuntusplas,...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 1.475.000,- tot € 1.495.000,- Gebruiksoppervlakte 227 m² t/m 229 m² Inhoud 855 m³ t/m 863 m³ Perceeloppervlakte 948 m² t/m 1101 m² Start bouw 02-07-2018 Start Verkoop 11-07-2017 Aantal kavels 2 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Op een schitterende locatie, direct aan de Vuntusplas worden aan de Horndijk te Loosdrecht twee prachtige vrijstaande villa’s met eigen aanlegsteiger gerealiseerd. De villa’s sluiten naadloos aan bij de bestaande bebouwing aan de Horndijk. In vrijwel alle vertrekken zal het omliggende water het decor vormen; aan de wegzijde is er de rustige Loenderveensche Plas en aan de achterzijde de Vuntusplas, waar u ’s zomers heerlijk kunt varen en tijdens strenge winters fantastische schaatstochten kunt maken. Via de Vuntusplas zijn de overige Loosdrechtse Plassen alsmede de sluis naar De Vecht bereikbaar.

DE VILLA'S
JeeGee Vastgoed B.V. en ROW Vastgoed B.V. ontwikkelen op deze unieke locatie twee prachtige, luxe afgewerkte villa’s met rieten kap.  De uitstraling, de grootte, de locatie en de gunstige prijzen vormen tezamen een uniek aanbod waarvan u wellicht al jaren droomt!
De nieuw te bouwen villa’s hebben een woonoppervlakte van ruim 225 m2 en kunnen dus beslist zeer royaal genoemd worden! Vanzelfsprekend is de ligging direct aan het water, met eigen aanlegsteigers en de mogelijkheid van een boothuis, een droom voor velen. En wat denkt u van een royale living met uitzicht op het water, een heerlijke woonkeuken én 4 slaapkamers op de verdieping?
Hoewel iedere villa een eigen uitstraling heeft, sluiten ze met hun architectuur naadloos aan bij de bestaande bebouwing in de directe omgeving. Voor het exterieur wordt gebruik gemaakt van wit stucwerk of een gekeimde stenen gevel,  in combinatie met zwart potdekselwerk en een rieten kap terwijl het interieur zeer compleet en luxueus wordt opgeleverd. Hieronder vallen o.a. een Siematic keuken v.v. Siemens apparatuur en kwalitatief hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch. Voor de toekomstige eigenaars zijn er nog voldoende keuzemogelijkheden om de villa’s van een eigen ‘look & feel’ te voorzien.
De villa’s zijn ontworpen door Building Design en de bouw is in handen van Bouwbedrijf Lichtenberg; beide bedrijven staan door hun jarenlange ervaring garant voor stijlvolle ontwerpen en vakmanschap. De woningen worden zeer compleet opgeleverd en er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, waaronder hardhouten kozijnen en Belgisch hardsteen. Standaard wordt een vrijstaande garage geplaatst; een boothuis en rieten kap zijn optioneel.
De percelen variëren van 948 m2 tot 1101 m2, waardoor de woningen een zeer diepe achtertuin van ca. 30 meter hebben met aansluitend eigen aanlegsteigers. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein alsmede aan de openbare weg.

LOCATIE
Oud-Loosdrecht is een typisch watersportdorp, rijk aan fraaie jachthavens en met een keur aan restaurants en terrassen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de nabijgelegen dorpen Kortenhoef en Loenen aan de Vecht. Meer stadse voorzieningen alsmede een groot aanbod aan middelbare scholen en meerdere NS-stations vindt u in o.a. Hilversum, dat u binnen 10 autominuten bereikt. Via de uitvalswegen naar de A2 bent u binnen 20 minuten  op de Amsterdamse Zuidas en binnen 30 minuten in Utrecht of Amsterdam-Centrum/Schiphol.
Kortom: heerlijk riant buiten wonen met alle voorzieningen binnen bereik!

www.wonenaandehorndijk.nl
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 1.475.000,- - € 1.495.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 227 m² t/m 229 m² Inhoud 855 m³ t/m 863 m³ Perceeloppervlakte 948 m² t/m 1101 m² Start bouw 02-07-2018 Start Verkoop 11-07-2017 Aantal kavels 2 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Foto's

 • Verkocht
   in Loosdrecht 1231 NX
  Prijs € 1.495.000,- tot € 1.495.000,- Status Verkocht
  Horndijk 34B
  Bekijk bouwnrs.
 • Verkocht
   in Loosdrecht 1231 NX
  Prijs € 1.475.000,- tot € 1.475.000,- Status Verkocht
  Horndijk 34 A*
  Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.