Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Laren 1251 XJ

Jazzkwartier Laren

1251 XJ Laren

Omschrijving

KICK OFF VERKOOP: ZATERDAG 2 FEBRUARI 11.00 - 16.00 UUR BIJ NICK VOLLEBREGT'S JAZZCAFE TE LAREN

Over het project Jazzkwartier
Het pittoreske dorp Laren heeft een rijke geschiedenis als het gaat om jazz. Deze muziekstijl trekt al vanaf de jaren ’70 veel belangstelling, hetgeen resulteerde in het jaarlijks terugkerende, zeer populaire Jazzfestival. Vanuit de dorpskroeg Nick...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 695.000,- tot € 750.000,- Gebruiksoppervlakte 167 m² Inhoud 450 m³ Start Verkoop 01-02-2019 Aantal kavels 5 Vrij 5 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

KICK OFF VERKOOP: ZATERDAG 2 FEBRUARI 11.00 - 16.00 UUR BIJ NICK VOLLEBREGT'S JAZZCAFE TE LAREN

Over het project Jazzkwartier
Het pittoreske dorp Laren heeft een rijke geschiedenis als het gaat om jazz. Deze muziekstijl trekt al vanaf de jaren ’70 veel belangstelling, hetgeen resulteerde in het jaarlijks terugkerende, zeer populaire Jazzfestival. Vanuit de dorpskroeg Nick Vollebregt kwam wekelijks live het radioprogramma ‘Swingtime’, geproduceerd door Joop de Roo. Hier trad wekelijks een keur aan nationale en internationale artiesten op, waaronder ook Greetje Kauffeld die getrouwd was met Joop de Roo. Greetje is niet weg te denken uit de Nederlandse jazzgeschiedenis en stond zeer regelmatig op de maandagavond ‘live on stage’ bij Nick Vollebregt. Al op 12-jarige leeftijd zong ze in haar eigen schoolband, en vanaf haar 17e als leadzangeres van de beroemde band de Skymasters. Op 78-jarige leeftijd treedt Greetje anno 2018 nog steeds regelmatig op en kan ze terugkijken op een prachtige 60-jarige zangcarrière die zich voor een deel in Laren afspeelde. Haar beide kinderen werden geboren in Laren en zijn aan de bouw van dit project verbonden. Zo ontstond de naam ‘het Jazzkwartier’, waar Greetje straks niet alleen een prachtige woning zal betrekken maar tevens de eerste steen zal leggen.

De woningen
‘Jazzkwartier’ bestaat uit 7 pakhuiswoningen, waarvan er 5 te koop worden aangeboden. Het betreffen royale woningen
verdeeld over 3 woonlagen in de stijl van de vroegere pakhuizen. De woningen worden duurzaam en gasloos gebouwd, uitstekend geïsoleerd en met sanitair opgeleverd. De woonoppervlakte bedraagt ca. 167 m2 en iedere woning beschikt over 2 terrassen van ca. 15 - 21 m2. Onder de woningen bevindt zich een privé parkeergarage voor de bewoners met directe toegang tot de woningen! Bij iedere koopwoning behoren twee eigen parkeerplaatsen.

Indeling woningen
• Souterrain: toegang via de parkeergarage.
Hal, berging, multifunctionele ruimte, o.a. te gebruiken als slaapkamer, werkkamer, atelier, hobbyruimte, extra berging, speelkamer, fitness, thuisbioscoop etc. Vanuit deze ruimte is er toegang tot het lager gelegen, privacyvolle terras (variërend van 9-12 m2).
• Begane grond: terras voor de woning. Entree, ruime hal met toilet en meterkast. Ruime woon-/eetkamer met aan de voorzijde een open keuken. De keuken is niet bij de koopsom inbegrepen waardoor kopers deze nog geheel naar eigen wens kunnen inrichten. De keuken staat in open verbinding met het eetgedeelte en het bredere zitgedeelte. Via openslaande deuren bereikt u het tweede beschutte terras (ca. 11 m2). In de woonkamer is een trap naar zowel het souterrain als de verdieping aanwezig.
• Verdieping: overloop met separaat toilet, zeer ruime slaapkamer aan de voorzijde. Luxe en complete badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel. Technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en een tweede technische ruimte annex berging. Aan de achterzijde zijn nog een tweede en derde slaapkamer aanwezig.

Duurzaamheid
‘Jazzkwartier’ zal duurzaam en ‘gasloos’ worden gebouwd. Alle woonlagen worden voorzien van comfortabele vloerverwarming aangestuurd door een lucht warmte pomp installatie. Er is tevens voorzien in een warmte terug win ventilatiesysteem. Op de daken worden zonnepanelen t.b.v. de elektravoorziening geplaatst.

Prijzen en planning
Prijzen Koopsom vanaf € 695.000,- v.o.n. (inclusief 2 parkeerplaatsen).
Start verkoop Februari 2019.

Disclaimer
Deze informatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van beschikbare technische gegevens en tekeningen. Ondanks dat moet een voorbehoud worden gemaakt ten aanzien van wijzigingen, voortvloeiende uit eisen en voorschriften van de overheid (Bouwbesluit) en/of nutsbedrijven. De aannemer mag, in overleg met de architect, wijzigingen aanbrengen in materialen, constructies en/of in de situatie van de woningen wanneer dat nodig is voor het verkrijgen van de benodigde bouw/omgevingsvergunningen, of de voortgang en/of de kwaliteit van het werk kan bevorderen. Indien merken en/of types vermeld worden, dient daarachter gelezen te worden “of gelijkwaardig”.
Indien de afgebouwde woning gekocht wordt en er een verschil mocht zijn tussen de technische omschrijving en de werkelijkheid, dan heeft de uitvoering van de woning zoals die op dat moment tot stand is gekomen, overwicht.
Maatafwijkingen en wijzigingen, o.a. ten gevolge van planuitwerking, uitvoering, voorschriften, overheidsbepalingen en dergelijke, voorbehouden. De in het verkoopmateriaal opgenomen foto’s, impressies en sfeerbeelden zijn bedoeld om enig ruimtelijk inzicht te geven van en in de woning. Aan deze beeldmaterialen kunnen geen rechten worden ontleend. Alle op de tekening ingeschreven maten gelden als circa maten.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 695.000,- - € 750.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 167 m² Inhoud 450 m³ Start Verkoop 01-02-2019 Aantal kavels 5 Vrij 5 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.