1231 KN LOOSDRECHT
Nieuw-Loosdrechtsedijk 87
€ 1.350.000,- k.k.
Beschrijving
In het centrum van Nieuw Loosdrecht aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 87-89 wordt dit unieke Rijksmonument gerenoveerd. Het betreft een zeer fraai gelegen unieke monumentale woonboerderij (bouwjaar 1678) gelegen op een gewilde locatie. De boerderij is gelegen nabij de fantastische Loosdrechtse Plassen en eveneens op fietsafstand van diverse scholen, winkelcentrum en de gezelligheid van Hilversum. Het Rijksmonument is reeds aan de buitenzijde gerestaureerd en wordt in casco staat aangeboden. HenE Architecten tekende voor het ontwerp van de
Lees verder
Kenmerken
Woonoppervlakte391 m²
Perceeloppervlakte1775 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken

Beschrijving

In het centrum van Nieuw Loosdrecht aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 87-89 wordt dit unieke Rijksmonument gerenoveerd. Het betreft een zeer fraai gelegen unieke monumentale woonboerderij (bouwjaar 1678) gelegen op een gewilde locatie.

De boerderij is gelegen nabij de fantastische Loosdrechtse Plassen en eveneens op fietsafstand van diverse scholen, winkelcentrum en de gezelligheid van Hilversum. Het Rijksmonument is reeds aan de buitenzijde gerestaureerd en wordt in casco staat aangeboden.

HenE Architecten tekende voor het ontwerp van de indeling van de woning maar u kunt vanzelfsprekend naar eigen inzicht de woning indelen. In het huidige ontwerp beschikt de villa over een eigen oprit en een riante tuin met mogelijkheid voor een bijgebouw/ guesthouse of garage.

Nieuw-Loosdrechtsedijk 87 :
• Woonoppervlakte ca. 500 m2 (afhankelijk van de indeling)
• Perceeloppervlakte ca. 1775 m2.

++++++++++

In the centre of Nieuw Loosdrecht at Nieuw-Loosdrechtsedijk 87-89, this unique national monument is being renovated. It concerns a very beautifully located unique monumental farmhouse (built in 1678) situated in a sought-after location.

The farm is located near the fantastic Loosdrecht lakes and also within cycling distance of various schools, shopping centre and the conviviality of Hilversum. The national monument has already been restored on the outside and is offered in shell condition.

HenE Architects designed the layout of the house, but you can of course lay out the house as you see fit. In the current design, the villa has its own driveway and a spacious garden with the possibility of an annex/ guesthouse or garage.

Nieuw-Loosdrechtsedijk 87 :
– Living area approx. 500 m2 (depending on layout)
– Plot area approx. 1775 m2.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Nieuw-Loosdrechtsedijk
Huisnummer
87
Postcode
1231 KN
Stad
LOOSDRECHT

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.350.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.453
Status
Te koop
Aangeboden sinds
1 jaar, 3 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouw periode
TOT1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
391 m²
Perceeloppervlakte
1775 m²
Inhoud
1232 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
Niet beschikbaar

Media

whatsapp

GRATIS WAARDEBEPALING

BENIEUWD WAT UW WONING WAARD IS?

We zijn goed op elkaar ingespeeld, vertalen uw wensen in daden en vallen op door een hoog slagingspercentage voor onze klanten. ID Makelaars biedt een unieke, verfrissende kijk op onroerend goed. Ervaar het zelf!

waardeschatting in 24 uur
Kantoor-illustratie_IDM-01