3764 CD SOEST
Middelwijkstraat 23-25
€ 975.000,- k.k.
Beschrijving
Op een perfecte locatie in het midden van het land bieden wij deze van in oorsprong in 1907 gebouwde kantoorvilla aan met tuin en parkeergelegenheid op eigen terrein. Een representatieve kantoorruimte met een v.v.o. van ca. 443 m². In de loop der jaren is de villa vergroot en gerenoveerd. De huidige bestemming is kantoor maar een combinatie wonen/werken of wonen behoren tot de mogelijkheden. De ligging betreft een goede zichtlocatie aan één van de doorgaande
Lees verder
Kenmerken
Woonoppervlakte438 m²
Perceeloppervlakte1135 m²
Aantal kamers10 kamers
Aantal slaapkamers
Meer kenmerken

Beschrijving

Op een perfecte locatie in het midden van het land bieden wij deze van in oorsprong in 1907 gebouwde kantoorvilla aan met tuin en parkeergelegenheid op eigen terrein. Een representatieve kantoorruimte met een v.v.o. van ca. 443 m². In de loop der jaren is de villa vergroot en gerenoveerd. De huidige bestemming is kantoor maar een combinatie wonen/werken of wonen behoren tot de mogelijkheden.

De ligging betreft een goede zichtlocatie aan één van de doorgaande wegen door Soest, met een perfecte bereikbaarheid. NS-station Soest bevindt zich op slechts 600 meter met een directe verbinding naar Utrecht- en Amsterdam Centraal. De op- en afrit van de A1 is op slechts 10 autominuten te bereiken.

Totaal 443 m² vloeroppervlakte als volgt verdeeld over de villa:
• Souterrain ca. 110 m²
• Parterre ca. 205 m²
• Eerste verdieping ca. 75 m²
• Zolderverdieping ca. 53 m²

INDELING
– Parterre
Overdekt entree/tochtportaal, ontvangstruimte met balie, dubbele toiletgroep met voorportaal met fonteintje (dames en heren gescheiden), keuken v.v. vaatwasser en koelkast. 3 ruime kantoorkamers in de oorspronkelijke villa. In de aanbouw een zeer grote kantoorruimte met toegang naar souterrain en aansluitend een spreekkamer met deur naar de tuin.

– Souterrain
Grote ruimte met rolarchief en kluis.

– Verdieping 1
Overloop, toilet met voorportaal alwaar fonteintje, 2 kantoorkamers en een vergaderruimte met balkon. Deze verdieping is v.v. houten vloer.

– Zolderverdieping
Middels vaste trap bereikbaar. Zolder verkeert in originele staat, 2 ruimtes, voorzijde dakkapel.

PARKEREN
Circa 14 parkeerplaatsen op eigen terrein, bereikbaar middels in- en uitrit.

BOUWJAAR
1907

BESTEMMINGSPLAN
Conform het vigerende bestemmingsplan “Soest Midden en Zuid” van de Gemeente Soest zijn de voor ‘Kantoor’ aangewezen gronden bestemd voor:
a. kantoren;
en ter plaatse van de functieaanduiding
b. wonen;
c. bedrijfswoning.

ZAKELIJKE LASTEN 2017
OZB: € 2.147,-
Zuiveringsheffing: € 51,46
Rioolheffing: € 193,-

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente Soest, sectie A, nummers 5588 en 5710, groot 1135 m²

LASTEN EN BEPERKINGEN
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die voortvloeien uit de laatste titels van eigendomsverkrijging en (indien dat een andere akten is) uit de akte waaraan verkoper zijn bevoegdheid tot levering ontleent.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

ENERGIELABEL
Een energielabel van het gebouw is niet aanwezig.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gebouw zal verkocht worden op basis van een “As is, Where is” levering, vrij van huur en gebruik, inclusief de navolgende basis voorzieningen:
• toiletgroepen;
• keuken v.v. inbouwapparatuur
• huidige vloer-, wand- en plafondafwerking;
• ontvangstbalie;
• airconditioning;
• cv-installatie met radiatoren (Remeha 2004);
• patchkasten;
• cat 5 bekabeling;
• kluis in souterrain;
• rolarchief in souterrain.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de koopovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt dan wel een waarborgsom te worden gestort in handen van de notaris gelijk aan 10% van de koopsom.

AANVAARDING
In de huidige staat, “as is, where is’’, zonder nadere garanties en met alle aan de onroerende zaken verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken.

KOSTEN KOPER
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder de overdrachtsbelasting en notariële transportkosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper. Indien artikel 13 van de ‘’Wet op belastingen van rechtsverkeer’’ van toepassing is, zal koper de verkoper het verschil betalen tussen het bedrag aan overdrachtsbelasting dat koper schuldig zou zijn indien de heffingsvermindering van genoemd artikel niet van kracht zou zijn geweest en het werkelijk aan overdrachtsbelasting verschuldigde bedrag. Deze betaling geschiedt gelijktijdig met betaling van de koopprijs.

GUNNING
De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

KOOPOVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2014). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Koper dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door koper beoogde bedrijfsvoering in het gekochte te kunnen uitoefenen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd. De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VRAAGPRIJS
€ 975.000,- k.k.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Middelwijkstraat
Huisnummer
23-25
Postcode
3764 CD
Stad
SOEST

Overdracht

Vraagprijs
€ 975.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 2.227
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
1 jaar, 8 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1907

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
438 m²
Perceeloppervlakte
1135 m²
Inhoud
1645 m³

Opmaak

Aantal kamers
10 kamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen

Energie

Label
Niet beschikbaar
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage

Type
parkeerplaats

Media

whatsapp

GRATIS WAARDEBEPALING

BENIEUWD WAT UW WONING WAARD IS?

We zijn goed op elkaar ingespeeld, vertalen uw wensen in daden en vallen op door een hoog slagingspercentage voor onze klanten. ID Makelaars biedt een unieke, verfrissende kijk op onroerend goed. Ervaar het zelf!

waardeschatting in 24 uur
Kantoor-illustratie_IDM-01