Prijs op aanvraag
Beschrijving
Starters opgelet! Wonen in een nieuw appartement met uitzicht op natuur? Dan kan! Ruim en licht 2-kamerappartement (voorheen 3- kamer) met uitzicht op het Goois natuurreservaat "De Westerheide". Het appartement ligt op de eerste woonlaag en heeft een balkon en tuin op het zuiden. Als een van de weinige appartementen beschikt dit appartement over een zeer ruime dubbele berging in de onderbouw. In de omgeving zijn winkels, scholen en NS station Mediapark te vinden. Daarnaast
Lees verder
Kenmerken
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Meer kenmerken

Beschrijving

Starters opgelet! Wonen in een nieuw appartement met uitzicht op natuur? Dan kan!

Ruim en licht 2-kamerappartement (voorheen 3- kamer) met uitzicht op het Goois natuurreservaat “De Westerheide”. Het appartement ligt op de eerste woonlaag en heeft een balkon en tuin op het zuiden. Als een van de weinige appartementen beschikt dit appartement over een zeer ruime dubbele berging in de onderbouw. In de omgeving zijn winkels, scholen en NS station Mediapark te vinden. Daarnaast is er een goede aansluiting op de uitvalswegen.

Indeling
Entree, hal, toilet, ruime woonkamer met open gemoderniseerde keuken (2018) met divers inbouwapparatuur te weten: 5- pits gasfornuis, oven, koelkast en vaatwasser. Eén ruime slaapkamer, met vaste kast, kastruimte met aansluiting voor de wasmachine, deur naar balkon en ruime tuin op het zuiden. Via de overloop bereikt u een ruime badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
• Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
• De servicekosten bedragen circa € 69,- per maand.
• Ideaal voor starters.
• Aan de bosrand.
• oplevering in overleg.

Dit leuke startersappartement wordt aangeboden met de “KOOP GOEDKOOP regeling” van Dudok Wonen. Hierbij wordt de grond niet verkocht, maar door Dudok Wonen in erfpacht uitgegeven met een afbouwende kortingsregeling. De canon (grondhuur) bij dit appartement bedraagt € 125,17 per maand, maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is het eerste jaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. De betaalde canon is (net als de hypotheekrente) fiscaal aftrekbaar. Bij doorverkoop begint de nieuwe koper weer met een korting van 100%.

U kunt kiezen uit de volgende notarissen:
* Davina & Partners Notarissen te Hilversum
* Notariaat Wijdemeren te Loosdrecht
* Van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen te Hilversum

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Prijs op aanvraag
Prijs per m²
Prijs op aanvraag
Status

Energie

Label
Niet beschikbaar

Media

whatsapp

GRATIS WAARDEBEPALING

BENIEUWD WAT UW WONING WAARD IS?

We zijn goed op elkaar ingespeeld, vertalen uw wensen in daden en vallen op door een hoog slagingspercentage voor onze klanten. ID Makelaars biedt een unieke, verfrissende kijk op onroerend goed. Ervaar het zelf!

waardeschatting in 24 uur
Kantoor-illustratie_IDM-01