Mijn favorieten

Ons Topteam.
Werkend in úw belang

We zijn goed op elkaar ingespeeld, vertalen uw wensen in daden en vallen op door een hoog slagingspercentage voor onze klanten.

Maak gerust op deze site kennis met ons topteam. ID Makelaars biedt een unieke, verfrissende kijk op onroerend goed. Ervaar het zelf! Eén telefoontje of e-mail van uw zijde en een vrijblijvende afspraak is snel gemaakt. Dus, wat let u?
 


Jeroen Eylers KRMT
Handelstalent bij uitstek met een grote passie voor de woningmarkt. Weet met zijn enthousiasme velen te prikkelen en is communicatiedier in hart en nieren. Maakt er graag een sport van om de juiste bewoner aan de juiste woning te koppelen.

Piet van Schelven
Veelzijdige onroerend goed adviseur in de woning- bedrijfs- en beleggingsmakelaardij. Beschikt over een flinke dosis ervaring en een indrukwekkend netwerk. Gaat geen uitdaging uit de weg.

Kleis Kooistra MScRE
Is met zijn universitaire studie Vastgoedkunde als achtergrond, ruim 10 jaar ervaring in de woningmakelaardij en een flinke dosis enthousiasme zeker een kennismaking waard.

Neeltje Zwartepoorte
Verzorgt op de back office o.a. de teksten en aanmeldingen van nieuwe panden, coordineert reclame-/marketing- en PR-zaken en inkoop. Is tevens als rechterhand van Jeroen Eylers aanspreekpunt voor vele klanten.

Jeroen Kip
Deze jonge assistent-makelaar heeft zich in korte tijd reeds ontwikkeld tot een enthousiaste, leergierige en ambitieuze collega die op no-nonsense wijze het verkooptraject voor onze klanten begeleidt.

Erwin Timmer
Bemant de front office van ID Makelaars en is het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. Ervaren, energiek, snel reagerend, efficiënt en van alle ins en outs op de hoogte van zowel klant als collega.

 

ID Woningmakelaars

Soestdijkerstraatweg 27
1213 VR Hilversum
T. 035 - 642 44 74
info@idmakelaars.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring