Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Rading in Loosdrecht 1231

Rading

1231 Loosdrecht
Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Altijd al gedroomd van het zelf bouwen en vrijstaand recreatief wonen, met een veel tuin in een bosrijke omgeving? Dan is dit uw kans!

Op een mooie locatie, aan de Rading te Loosdrecht, bieden wij te koop aan deze royale bouwkavel van 1268 m2 (grond). Gedurende alle seizoenen kunt u hier genieten van de rust en het omliggende bosrijke gebied. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Altijd al gedroomd van het zelf bouwen en vrijstaand recreatief wonen, met een veel tuin in een bosrijke omgeving? Dan is dit uw kans!

Op een mooie locatie, aan de Rading te Loosdrecht, bieden wij te koop aan deze royale bouwkavel van 1268 m2 (grond). Gedurende alle seizoenen kunt u hier genieten van de rust en het omliggende bosrijke gebied. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het vernieuwde winkelcentrum van Kerkelanden of Loosdrecht, waar tevens basisscholen en sportverenigingen aanwezig zijn.

Het grondgedeelte van de kavel is ca. 1268 m2 en volgens het bestemmingsplan mag op dit perceel een recreatiewoning worden gebouwd.
 
Wilt u meer informatie over de te bouwen woning(en) en de mogelijkheden dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor ID makelaars.
 
Het bestemmingsplan van de gemeente Loosdrecht is van toepassing.
 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 250.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, in woonwijk, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Recreatiewoning Ja Indeling Perceeloppervlakte 1268 m² Kadasteroppervlakte 1268 m² Kadastrale gegevens Gemeente Loosdrecht Sectie C Perceelnummer 6823 Oppervlakte 1268 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.